mars 2011
Siste innspurt!

Hei alle sammen! I morgen kommer jeg og resten av jentene til å besvare spørsmålene dere har spurt oss! Vi tar det på video som vi sa i innlegget vi la ut, men har du noen spørsmål som du gjerne vil ha svar på, er det bare å spørre! Du vet at det er bedre å få svar enn å gå rundt å lure på det ;)

HER ER SPØRSMÅLSRUNDE INNLEGGET!


OKEI, LOL!!!!

 

Q: HAR DU NOEN SPØRSMÅL?Friends are like stars...


..but only the best is left to light up the black days <3
Q; HVA MENER DU EN GOD VENN ER?Opticom

Heihei! Nå har vi akkurat kommet hjem etter en koselig bytur. Etter skolen gikk vi ned til byen en tur, for å spise på opticom. Vi har fetet oss opp med både tacotalerkner og pølse å pommes frites. Senere kommer det innlegg om hva Sunniva har kjøpt.HUSK å still oss spørsmål til spørsmålsrunden!

Q: Hva har du gjort i ettermiddag?Ny blogg

Vi er fire jenter som har bestemt oss for å lage en blogg sammen. Alle har hatt en blogg før, som ikke gikk så veldig bra. Vi manglet blogglyst og sluttet. Det var derfor vi kom med ideen om å prøve å ha en blogg sammen. Det blir å komme flere innlegg hver dag, og det vil stå under innlegget hvem som har skrevet det. Vi er alle født i 1996 og er 14 og 15år gamle.

Som dere kanksje ser, så er ikke designet helt ferdig. Vi har prøvd oss frem og lagret gang på gang, men får det ikke til. Derfor har vi spurt en vi kjenner om han kan hjelpe oss med dette. Forhåpentligvis gjør han det, og bloggen blir finere og mer systematisk.Andrea, Mathilde, Hilde og Sunniva :)

Q; HVA SYNES DU MED AT VI HAR LAGET BLOGG?hits